blockimage

K40-lukkopaini

 

Jiu-jitsusta kehitetty kamppailulaji, jossa käytetään maksimaalisesti hyväksi nivellukkoja ja kuristusotteita. Sivutuotteena harrastaja oppii tehokkaita itsepuolustustaitoja, jotka eivät vahingoita myöskään vastustajaa. Lukkopaini on yksi muoto painista, jota pidetään monipuolisimpana ja luontaisimpana liikuntana. Harrastajan lihaskunto, liikkuvuus ja kestävyys kehittyvät nopeasti ja monipuolisesti. Sparraaminen sopivassa seurassa tuo onnistumisen elämyksiä ja yhteisöllisyyttä, joka on poikkeuksellisen vahvaa kamppailulajeissa. Sparreissa kehittyy myös kyky ratkaista ongelmia paineen alaisena, koska sallittujen tekniikoiden määrä on erittäin suuri. Silloin voimaa ja nopeutta voi korvata omalla nokkeluudella.

Lukkopainia voi harjoitella täysin turvallisesti Paini-Miesten vanhemmille tarkoitetuissa harjoituksissa. Ohjelmaan sisältyy opastetun tekniikkaharjoittelun ohella runsaasti liikkuvuutta ja tasapainoa kehittäviä harjoitteita siten rytmitettynä, että jokainen voi alusta lähtien kokea kehittyvänsä.

Tervetuloa harmaakarhujen joukkoon. Tällä hetkellä harrastajia löytyy 71 ikävuoteen saakka.

SYYSKAUDEN OHJATUT HARJOITUKSET 10.1.-30.6.2022 JAKOMÄESSÄ
TI klo 18-19.30
TO klo 18-19.30

 

OMATOIMINEN HARJOITTELU
Monista muista seuroista poiketen meillä on mahdollisuudet tarjota tilat omatoimiseen harjoitteluun käytännössä kaikkina aikoina. Harjoitusmaksun maksavat harrastajat saavat kulkuoikeuden Jakomäen paini- ja kuntosalille, jotka ovat käytettävissä 22.30 asti joka päivä. Yhteisistä omatoimitreeneistä sovitaan yhteisessä Whatsapp-treeniryhmässä ja käytännössä treeniseuraa on tarjolla jokaisena päivänä. Erityisesti aamutreenit ja lauantaipainit ovat olleet suosittuja. Kokeneempien harrastajien tietotaitoa saa ja kannattaa hyödyntää oma-aloitteisesti!

ILMOITTAUTUMINEN
Syyskauden harjoitus- ja jäsenmaksu 1.1.-30.6.2022 on 215 euroa.

Ilmoittautuminen TÄSTÄ.

OHJAAJAT:
Oskari Puntila.

TREENIPAIKKA:
Jakomäen painisali, Somerikkokuja 1, Helsinki.

LISÄTIETOJA:
Martti Pitkänen, puh. 040 060 2157.


blockimage