Yastreboville kultaa Viljandissa

• marraskuu 9, 2019

Viljandi 9.11.2019

Viljandissa painittii Baltianmaiden mestaruuksista ja samalla oli myös tasokas nuorten turnaus.

Nuorten turnauksessa Platon Yastrebov voitti kultaa. Matkalla oli pari kovempaa vastusta, jotka Platon hoiteli hyvällä taktiikalla ja linkkarillaan. Kaikkiaan 4 ottelua tarvittiin mestaruuteen. Nuorten kisassa paini hyvin myös Henry Niiranen, joka taisteli finaalissakin ihan loppuun asti mainiosti. Hopea ei ole siis häpeä ja onnittelut toistaiseksi Henryn parhaasta kisaurakasta.

Baltianmaiden mestaruuskilpailussa ei kultaa tullut. Saijad Rajai eteni hienolla painilla aina finaaliin saakka, mutta EM kisojen vitonen Nikita Tchehonin oli selkeästi parempi finaalissa. Tosin se ratkesi Saijadin pieneen virheeseen. Samassa sarjassa Suleiman Ahmadi oli 4. Nuori 15v Nikolai Huttunen paini taasen hienosti ikäisekseen. Vaikka takkiin tulikin, hän hävisi Saijadille vain 6-3 ja SUleimania vastaan johti vielä 4-2, mutta senioreiden 2 x 3min otteuaika hapotti. Sulemanilla on ehyt ja hyvä treenikausi. Vielä ei ulosmitattu sitä tuloksena.
Joskin täytyy sanoa, että Sule on tähän sarjaan kevyt ja painii Helsinki openissa sarjassa 74kg.

Meidän uusi tulokas Jasper Lindqvist paini reippaasti Virheitä tulee vielä paljon ja jokaisesta ottelusta oppii vielä paljon. Jasper tarvitsee nyt vaan kilpailuja alle