Voima Gold HPM:n pääyhteistyö- kumppaniksi

  • huhtikuu 26, 2022

Helsingin Paini-Miehet ry on sopinut pääyhteistyökumppanuudesta Voima Gold oy:n kanssa.

Helsingin Paini-Miehet ry kiittää yhteistyökumppania mielenkiinnosta tukea seuraamme sekä suomalaisen painiurheilun kasvua ja kehitystä. Yhteistyökumppanit eivät ole painiseuroille itsestäänselvyys – varsinkaan näin koronavuosina, kun kamppailulajit ovat olleet ajoittain pitkiäkin aikoja tauolla. Arvostamme sitoutumistanne ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä kanssanne!

Voima Account – Paras tapa omistaa kultaa

Voima Gold oy, eli Voima, on kotimainen finanssitoimialan yhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kultapohjaisia sijoitusratkaisuja Voima Accountin avulla.

Voima Account koostuu kahdesta tilistä: kultatilistä ja valuuttatilistä. Kultatilin kautta voit ostaa, myydä, tallettaa ja nostaa kultaa. Valuuttatilin avulla voit tallettaa ja nostaa euroja sekä suorittaa kultaostoja. Perustamalla oman Voima Accountin voit vaihtaa kultaan juuri sen verran kuin itse haluat – alle 1 € tai yli 1 000 000 €. Voima palvelee kaikenlaisia asiakkaita henkilöasiakkaista aina yrityksiin ja instituutioihin saakka.

Kiinnostaako sinua kullassa säästäminen? Haluisitko ostaa tai myydä kultaa tai kenties sijoittaa siihen?
Voiman asiakaspalvelijat tavoitat ma-pe klo 9.00-17.00 soittamalla +358 (0)9 612 1917 tai sähköpostitse contact@voimagold.com

Tutustu Voiman palveluihin tarkemmin ja avaa oma Voima Account sivuilla www.voimagold.com