blockimage

Tyttöjen painikoulu 7-12v

HPM on aloittanut tyttöjen oman painikoulun. Valmentajina toimivat seuran naispainijat Hanna Mykkänen ja Jenna Sihtola.

Tyttöjen painikoulu on tarkoitettu painin uutena aloittaville sekä jo aiemmin painineille tytöille. Ryhmää suositellaan 7-12 -vuotiaille, mutta myös hieman vanhemmat tytöt voivat hyvin tulla mukaan treenaamaan. Nuoremmat tytöt voivat tutustua painiin ensin nassikkapainiryhmissä ja siirtyä sitten myöhemmin tyttöjen painikouluun.

Tyttöjen painikoulussa keskitytään painin perusteisiin painitekniikan ja otteluharjoitusten kautta. Lisäksi tehdään erilaisia kehonhallintaa ja liikunnallisia taitoja kehittäviä harjoituksia ja hauskoja temppuja. Aiempaa painikokemusta ei tarvitse olla, into uuden oppimiseen riittää!

Tavoitteena on, että kaikki tyttöjen painikoululaiset kilpailevat tulevaisuudessa. Aloitamme kilpailemiseen tutustumisen ensin aloittelijoiden omista salikisoista ja suuntaamme sitten Tähtipainien kautta myös muihin kilpailuihin. Ryhmä treenaa motivoituneesti ja hyvällä otteella – näissä tytöissä on ainesta tulevaisuuden mitalisteiksi!

Kilpailu ei kuitenkaan ole pakollista ja paini sopiikin hyvin myös muun urheiluharrastuksen oheisharjoitteluksi. Painimalla opit hallitsemaan kehoasi paremmin, saat rohkeutta kontaktitilanteisiin ja kehität kaikissa lajeissa tarpeellista voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja kestävyyttä. Ennen kaikkea paini on hauskaa ja monipuolista liikuntaa.

HARJOITUSAJAT, POIKKEUKSET ja PERUUTETUT VUOROT löytyvät ryhmän omilta sivuilta kohdasta HARJOITUKSET INFO.

 

Tyttöjen painikouluun ilmoittautuminen

140 € /kausi

Mitä?

Monipuolista ohjattua liikuntaa

Missä?

Maunulassa ja Jakomäessä

Miksi?

Nopeutta, ketteryyttä, voimaa, motoriikkaa ja tasapainoa