blockimage

Tyttö- ja naispainiryhmä 7-17v

HPM on perustanut oman ryhmän tyttö- ja naispainijoille. Vuonna 2016 perustetun ryhmän tavoitteet helsinkiläisen naispainin tulevaisuuden suhteen ovat korkealla.

Tyttö- ja naispainiryhmä on tarkoitettu kaikille painin uutena aloittaville sekä jo aiemmin painineille tytöille ja nuorille naisille. Sopiva aloitusikä ryhmässä on 7-vuotiaasta 18-vuotiaaseen. Nuoremmat tytöt voivat tutustua painiin ensin nassikkapainiryhmissä ja siirtyä sitten tyttö- ja naispainiryhmään. Yli 18-vuotiaat voivat tiedustella tasolleen sopivaa ryhmää tai aloittaa painin harrasteryhmässä (18-55v).

Ota rohkeasti yhteyttä. Ikärajaa painin aloittamiselle ei ole!

Aiempaa paini- tai muuta kamppailulajikokemusta ei tarvitse olla, into uuden oppimiseen riittää. Tyttö- ja naispainiryhmän harjoituksissa keskitytään painin perusteisiin painitekniikan ja otteluharjoitusten kautta. Lisäksi tehdään erilaisia kehonhallintaa ja liikunnallisia taitoja kehittäviä harjoituksia ja temppuja. Kaikkia liikkeitä voidaan soveltaa eri tasoisille ja ikäisille painijoille sopiviksi.

Ryhmä treenaa tällä hetkellä kahdesti viikossa. Tyypillinen harjoitus koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosiosta sekä otteluharjoituksista.

Ryhmän painijat ovat vakiintunut näky myös kilpailuissa. Tavoitteena on, että jokainen ryhmän painija kilpailisi tulevaisuudessa. Haluamme olla Suomen suurin ja parhain tyttöjen seurajoukkue. Aloitamme aloittelijoiden salikisoista ja Tähtipaineista, joista suuntaamme myöhemmin muihin kilpailuihin aina mestaruuskilpailuihin saakka.

Keväällä 2019 järjestettiin ryhmän ensimmäinen ulkomaan kisamatka Ruotsiin. Hyvin sujunut reissu ei varmasti jää viimeiseksi. Ryhmän painijoiden saavutuksista löytyy myös jo kaksi SM-kultaa sekä useampi muu mitalisija. Näistä tytöistä kuullaan varmasti vielä paljon!

Vaikka ryhmä kilparyhmänä harjoitteleekin, ei kilpailu kuitenkaan ole pakollista ja paini sopii hyvin myös muiden urheilulajien oheisharjoitteluksi. Ryhmän treeneissä on käynyt mm. eri palloilulajien harrastajia.

Painimalla opit hallitsemaan kehoasi paremmin, saat rohkeutta kontaktitilanteisiin ja kehität kaikissa lajeissa tarpeellista voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja kestävyyttä. Painissa on  myös mahdollista edetä vaikka maailman huipulle saakka. Ennen kaikkea paini on hauskaa ja monipuolista urheilua.

Tervetuloa mukaan!

TYTTÖ- JA NAISPAINIRYHMÄ JATKAA KEVÄÄLLÄ 2021 – ILMOITTAUDU MUKAAN!

Seura on ottanut käyttöön MyClub-hallintajärjestelmän, jonka kautta hoidetaan sähköisesti mm. tapahtumakalenteri, kaikki ilmoittautumiset, tiedotus ja laskutus. Uutena painijana ilmoittaudut ryhmään rekisteröitymällä MyClubiin. Valikoi sitten ryhmä ”tyttö- ja naispaini” ja kilpailevalle painijalle myös ”kilparyhmät”. Tee rekisteröityminen ennen treeneihin tulemista ja täytä tiedot huolella. Aiemmin seurassa painineiden, jo rekisteröityneiden painijoiden ei tarvitse tehdä muutoksia kauden vaihtuessa, kun harjoitusryhmä pysyy samana. Ohjeita MyClubin käyttöön ja lisätietoja ilmoittautumisesta sekä seuran jäsenyydestä löydät täältä.

Mukaan voi hyvin tulla myös kesken kauden, jos ryhmässä on tilaa. Ilmoittaudu normaalisti, sinulle ilmoitetaan erikseen mikäli tilaa ei enää ole. Kaksi kokeilukertaa voi alkuun käydä veloituksetta. Ilmoittauduthan MyClubiin ennen treeneihin tulemista, jotta valmentaja tietää varautua uusiin painijoihin!  

Treeneihin tarvitset mukaan vesipullon ja sisäliikuntavaatteet, joissa ei ole vetoketjuja, sillä ne voivat naarmuttaa toisia. Kaikki korut tulee ottaa pois treenien ajaksi ja kynnet pitää lyhyinä. Jos sinulla ei ole painitossuja, voit hyvin painia alkuun sukilla. Paljain jaloin ei painimolskille saa mennä.

TREENIAJAT

Ajankohtaiset harjoitusajat ja paikat löydät MyClubin tapahtumakalenterista sekä nettisivujen harjoitusajat-välilehdeltä ryhmän nimellä. Mahdolliset muutokset ja peruuntumiset päivitetään MyClubiin.

tyttö- ja naispaini

 

Tyttöjen painikouluun ilmoittautuminen

150 € /kausi

Mitä?

Monipuolista ohjattua liikuntaa

Missä?

Maunulassa ja Jakomäessä

Miksi?

Nopeutta, ketteryyttä, voimaa, motoriikkaa ja tasapainoa