Tyrmäys Olympiakarsinnassa

• toukokuu 4, 2012

HPM:n parivaljakon tie olympiakarsinnassa päätyi ensimmäisen kierroksen otteluun.

Jouni Rosenlöf (66kg) paini ensimmäisellä kierroksella Kiinan Erlanbieke Ye:tä vastaan. Ottelu on kaksijakoinen. Jouni voitti ensimmäisen erän clinch otteen turvin. Toisen erän alussa Jouni otti hieno taaksemenopinnan jalkoihin syöksyn jälkeen. Sitten tuli erän loppupuolella 1-0 johtoasemassa turha yritys ja kiinalainen tasoitti 1-1: een ja samalla erävoittoon. Jalat eivät pelanneet ja Jouni joutui tyytymään kreikkalais-roomalaisiin otteisiin ja kiinalainen kamppasi kokolinden yrityksen. Kiinalainen hävisi seuraavalla kierroksella Olympiavoittaja, maailmanmestari ja euroopanmestari Ramazan Shahinille (TUR) tiukkaakin tiukemman ottelun. Näin Jounille ei tullut keräilyotteluita.

jounivan

Rolle Rantala (74kg) koki tappion ukrainalaiselle Dmitro Rochniyakille erin 1-0 ja 3-0. Vastustaja oli vahva ja piti Rollen yritykset kurissa koko ottelun.

Vantaa 2012

Ukrainalainen voitti seuraavalla kierroksella selkeästi tsekin Baghdasarjanin (ARM synt) ja kolmannella kierroksella konkari Murat Gaidarovin (BLR). Tämä piti olla kulmakivi Rollen mahdollisille keräilyotteluille. Viimeinen ottelu piti olla ukrainalaiselle läpihuutojuttu. Ottelu menikin ensimmäisessä erässä ukrainalaisen tahdissa. Toisessa erässä Rochniyak simahti täysin ja kreikkalainen korjasi voittopisteet väsyneestä ukrainalaisesta. Kunto ei kestänyt monta kovaa ottelua perättäin. Harmi sinänsä, lisäottelu tsekin kaveria vastaan olisi tuonut Rollelle lisää ottelukokemusta. Tällä kertaa niitä ei kuitenkaan saatu.