Rantapainin SM 2021 Hietsu

  • heinäkuu 18, 2021

Hietaniemen Uimaranta kokoaa jälleen kesän loppupuolella painijoita ympäri Suomen koettelemaan Rantapainin Suomenmestaruuksista. H -hetki on 14.8. 2021 klo 12.00-16.00. Viime vuonna jo tämä Suomessa hitaasti herännyt laji sai hyvän vastaanoton Hietsussa. SIlloin ei kelit suosineet ja silti osanottajia oli 78.

Viime vuonna nähtii lajin potentiaali koko kamppailulajikirjossa. Ottelijoita oli painin lisäksi, judosta, lukkopainista, sambosta, jujutsusta ja vapaaottelusta. Millään lajiryhmällä ei edes painilla ole liian suurta kilpailuetua tässä lajissa. Siinä lieneekin lajin tulevaisuuden potentiaali.

Toivomme, että tämä suotuisa kehitys jatkuu kamppailulajia kokoavana tapahtumana ja tulevaisuudessa vaikka jopa karnelaalina. Onhan meillä keihäskarnevaalit, seiväskarnevaalit. Miksi ei voisi olla Rantapainikarnevaalit ?

Tervetuloa tapahtumaamme elokuussa jännittämään omien puolesta, katsomaan kiihkeitä kamppailuita tai muuten vaan fiilistetemään. Jos tänä kesänä ei sää suosi, niin se alkaa olla jo sitten pieni ihme.