Pian päästään taas painimaan

  • tammikuu 8, 2022

Nyt on seurassa taas perehdytty uusiin rajoituksiin. Lyhykäisyydessään se menee näin

a) 2003 -syntyneiden ja nuorempien ohjatut harjoitukset voivat jatkua maanantaista alkaen normaaisti. Toki kaikkia terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Tämä sisältää nassikkapainikoulut, painikoulut, tyttöjen ryhmän, nousuryhmän, DEF -juniorit ja osan valmennuskeskuksen painijoista (2003-07 -syntyneet) HUOM ! 16-18v ikäisiltä tarkistetaan koronapassi.

b) Ammattiurheilijat, eli käytännössä maajoukkueurheilijat, joista on tullut Painiliitosta listaus. He saavat harjoitella Valmennuskeskuksen treeneissä normaalisti.

Selvityksen alla on Nallepaini, jossa on mukana aikuinen lapsen kanssa.  Siinä on normaalisti hyvät turvavälit, mutta tässä voi olla tulkinnan varaa.

Toistaiseksi siirtyy varmuudella aikuisten wrestfitin,  lukkopainin, painikoulun ja kuntopainin harjoitukset siirtyvät alkamaan 24.1 jälkeiseen aikaan. Toivotaan, että tuo 24.1. pitää paikkansa, eikä rajoituksia jatketa. Näiden ryhmien osalta kautta jatketaan toisesta päästä.

Mutta kaikesta huolimatta erittäin hyvää Uuuta Vuotta 2022 kaikille jäsenille !!! Eiköhän me selätetä korona tänä vuonna