blockimage

K40-lukkopaini

Jiu-jitsusta kehitetty kamppailulaji, jossa käytetään maksimaalisesti hyväksi nivellukkoja ja kuristusotteita. Sivutuotteena harrastaja oppii käytännön itsepuolustustaitoja, jotka eivät vahingoita vastustajaa. Lukkopaini on yksi muoto painiurheilusta, jota pidetään monipuolisimpana ja luontaisimpana liikuntana. Harrastajan lihaskunto, liikkuvuus ja kestävyys kehittyvät nopeasti ja monipuolisesti. Sparraaminen sopivassa seurassa tuo onnistumisen elämyksiä ja yhteisöllisyyttä, joka on yleensäkin vahvaa kamppailulajeissa. Sparreissa kehittyy myös kyky löytää ratkaisuja paineen alaisena, koska sallittujen tekniikoiden määrä on erittäin suuri.

Harjoitusohjelma jakaantuu kahteen osaan. Tiistaisin harjoitellaan ne puolustus- ja hyökkäystekniikat, jotka edellyttävät mahdollisimman vähän liikkuvuutta. Siinä harjoitellaan mm. etäisyyden hallintaa siten, että ottelija on mahdollisimman vähän ns. punaisella alueella. Torstaisin harjoitukset vetää kokenut kilpailija sopiviksi katsomistaan aiheista. Tekniikat on siten testattu käytännön tilanteissa mahdollisimman toimiviksi.
Ohjelma on rakennettu niin että jokainen voi alusta lähtien kokea oppivansa toimivia tekniikoita ja oivaltaa oheisharjoitteiden tuoman hyödyn käytännössä.
Osallistujat voivat halutessaan videoida omia suorituksia, muistin tueksi, uudessa treenistudiossamme.
Tervetuloa harmaakarhujen joukkoon. Tällä hetkellä harrastajia löytyy 72 ikävuoteen saakka, mutta mitään alaikärajaa ei ole.

Syyskauden harjoitus- ja jäsenmaksu 1.7.-31.12.2023 on 215 euroa.

SYYSKAUDEN OHJATUT HARJOITUKSET 1.7.-31.12.2023 JAKOMÄESSÄ
TI klo 18-19.30
TO klo 18-19.30

 

OMATOIMINEN HARJOITTELU

Monista muista seuroista poiketen meillä on mahdollisuudet tarjota tilat omatoimiseen harjoitteluun käytännössä kaikkina aikoina. Harjoitusmaksun maksavat harrastajat saavat kulkuoikeuden Jakomäen paini- ja kuntosalille, jotka ovat käytettävissä 22.30 asti joka päivä. Yhteisistä omatoimitreeneistä sovitaan yhteisessä Whatsapp-treeniryhmässä ja käytännössä treeniseuraa on tarjolla jokaisena päivänä. Erityisesti aamutreenit ja lauantaipainit ovat olleet suosittuja. Kokeneempien harrastajien tietotaitoa saa ja kannattaa hyödyntää oma-aloitteisesti!

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen TÄSTÄ.

OHJAAJAT:
Rasmus Lindqvist, Otto Kuikka

TREENIPAIKKA:
Jakomäen painisali, Somerikkokuja 1, Helsinki.

LISÄTIETOJA:
Martti Pitkänen, puh. 040 060 2157.


blockimage