Lilla Mälar Cup sunnuntai

• helmikuu 26, 2017

Västerås, Ruotsi

Sunnuntaina painittiin päätökseen LMC Cup Västeråsisssa Ruotsissa. Päivän sankari oli JäVo:n Henri Selenius. Selenius voitti vaivatta neljännen lohko-ottelunsa aamupalaksi ja ennakkoon huippufinaalista tulikin sellainen. SEN EM 5. ja European Games 5. Zaur Efendiev joutui tyytymään selätystappioon Henri lyödessä niskalenkkinsä toisen erän lopulla. Ottelu ei ollut kuitenkaan näin tylsä. Efendiev napsi jo hieman kyseenalaisten tilanteiden jälkeen 6-0 johdon. Toisen jakson alussa alkoi Henrin kiri ja 20 sekuntia ennen loppua Selenius pääsi jo tasoihin. Siihen päälle vielä niskalenkki ja selätys (11-7)

SEN 65kg Said Hossini oli unessa aamun ensimmäisessä ottelussa, jossa ratkottiin finaalipaikka. Takkiin tuli vaisun esityksen jälkeen 10-0. Pronssiottelussa Said oli kuin eri mies ja latasi taululle samalaiset numerot toisinpäin.

Pojkar 42kg Adrian Vuohela otti 10-0 voiton pronssiottelussa hammasta purren, sillä selkä oli eilisestä aika kipeä.

Ungdomar 85kg Reza Ahmadi jätti jäljen kisapaikalle. Värikkäässä ottelussa valmentajakin lopulta nousi protestoimaan palliltaan, mutta tottakai turhaan. Onneksi Rezan paini loppua kohden ei kaivannut selittelyitä ja melkein ylivoimaisen pistevoiton siivittämä lopulta selätys.