Kunnas Opiskelijoiden MM -kisoissa

• lokakuu 26, 2016

Jere Kunnas paini keskiviikkona 26.10 oman osuutensa opiskelijoiden MM -kilpailuissa Corumissa, Turkissa. Arpa ei hellinyt uutta tuloaan tekevää Kunnasta vaan löi avausvastustajaksi venäjän Nadirbeg Kizhrievin. Ensimmäinen erä 3-0 taaksekierrosta ja passiivisuudesta.  Toisessa erässä Jere heräsi taistelemaan, mutta joutui tyytymään 5-0 tappioon venäläiselle, joka lopulta voitti koko sarjan.

Keräilyyn tuli vastaan Kazakhstanin Azar Sakaev. Mielenkiintoista on että kuukausi sitten tämä opiskelija paini pronssiottelussa sotilaitten MM -kilpailuissa. Ottelussa Jere paini jo rohkeammin ja teki mahtavan jalkoihin syöksyn ottelun toisella jaksolla. Vaikka ottelu päättyi 5-2 tappioon, on Jere mennyt aimo askelin eteenpäin 1,5 vuoden loukkaantumisjakson päättymisen jälkeen. Matkaa on vielä Jeren parhainpaansa, mutta sekin päivä vielä tulee.

Seuraavaksi Jeren ohjelmassa on EST – FIN maaottelu, Baltiamaiden mestaruuskilpailut, Helsinki Open ja Kuldkaru Open. Kaikki nämä vielä 6 viikon sisään. Jereä tämä tuskin haittaa. kilpailunälkää on juuri nyt ja paljon.