blockimage

Kadetit

Kadetit ovat 13-17 -vuotiaita. Ryhmän painijoiden tavoite on 4 treeniä viikossa + kasvavassa määrin leirejä kotimaassa ja ulkomailla.

Kadettiryhmän päätavoitteet ovat alle 17v ja alle 20v SM -kilpailut. Tämän lisäksi osa tähyää kansainvälisen kilpailukokemuksen myötä ikäluokkansa PM ja EM kilpailuihin. Ryhmän vastuuvalmentaja Hannu Rantala. Harjoituksia vetää lisäksi Niko Kettunen.

Keväällä suurin osa painii vapaapainia, joten olemme päättäneet, että hyödynnetään aluetreenejä ja niihin voi siis osallistua painijat, jotka eivät vielä tässä vaiheessa halua keskittyä vapaaseen tai haluavat keskittyä kr rom painiin. Vapaan treeneissä kylläkin käydään kevätkaudellakin tärkeimmät perusliikkeet läpi kr.room painista kuten vyörytys ja sen puolustus + sivuheitot.

Hiukan iän mukaan valitsette treeniämääriä. Nyt on ollut tavoitteena säännöllinen ja riittävä hjarjoittelu. SUurin osa onkin oppinut harjoittelemaan keskim 4 kertaa viikossa. Pitäkää se ja kadetti-ikäluokan vimeisiä vuosia olevien tulisi käydä jo 5 iltana treeneissä (2002-03)


VAKIOHARJOITUKSET

HARJOITUKSET löytyvät MyClubista ja myös listattuna allaVAKIOHARJOITUKSET: syyskuun alusta
Ma klo 18.30 Maunula juoksu + paini
Ti klo 19.00 Maunula paini
Ke klo 18.30 Jakomäki paini + voima
To klo 18.00 Maunula juoksu + paini
Pe klo 18.30 Maunuöa paini + kuntopiiri

POIKKEUKSET – EXCEPTIONS