M 65kg: Saayyeed Eslami
PRONSSIA
P 80kg: Fazel Ahmadi
M 57kg: Ehsan Vahidi

Akseli Erkkola teki hienon paluun kilpamolskille loukkaantumisen jälkeen. Saayyeed Eslami näytti, että h’n on todella kv luokan painija. Ikää vasta 17 vuotta. Ottelu Fatos Durmishia vastaan oli kisojen parasta antia. Eslami palkittiin kisojen parhaana vapaapainijana.

Tänään oli Pavel Dovlatjanin päivä. Pavel voitti sarjansa ja kuten Akselikin olkapääleikkauksen jälkeen ensimmäinen kilpailu ja heti kultaa. Miesten sarjassa Isa Abdulwahab oli hyvässä vireessä. Näkyy selkeästi nyt se, että hän on päässyt Helsingissä nyt normaaliin harjoitusrytmiin.

Ainut tyttä/naispainijamme Mia Vainio voitti ylivoimaisesti sarjansa ja vielä ystävyysottelun päälle. HPM:n suurimman yllätyksen tekin poikien 80kg sarjassa Mutafa Timouri, joka ainoana voitti sarjavoittajan Olli Rossin. Mustafa jäi kuitenkin neljänneksi, koska tuli sitten kaksi muuta tappiota.

Hienot kisat. Hiukkasen ehkä meni myöhäälle. Viimeinen mitali ripustettiin kaulaan 20.45