HPM paras seura JUN SM vp

  • tammikuu 18, 2020

Porvoon järjesti taas tututtuun tapaan tahdikkaat kilpailut. HPM:n alunperin 12 painijan joukkue typistyi lopulta 7 painijan kokoiseksi. Oli monenlaista syytä laidasta laitaan.  Ehkä  pari mitaliehdokastakin jäi pois.

Kultaa ei tällä kertaa tullut, mutta 3 hopeaa ja 1 pronssimitali. Loppuotteluissa oli selkeät erot ja on kiinnikurottavaa. Päivän positiivisimpia paineja oli Suleiman Ahmadin kolme alkukierrosta Finaalissa tuli sitten kyytiä ihan liikaa.  Saijadilla kävi melkein samoin. Paini näytti hyvältä aina finaaliin saakka.

Nuori Aino Kuitunen paini itseään vanhempiaan vastaan hyvin. Ei vaan ihan pystynyt yllättämään avausvastustajaansa. Aino kuitenkin ratkaisi HPM_lle parhaan seuran tittelin sijoittumalla viidenneksi. HPM ja SK KUldkaru olivat tasapisteissä miesten sarjojen pisteiden jälkeen 24-24. Kuldkarulla ei ollut yhtään painijaa naisten sarjoissa, joten Ainon sijoituksella HPM nousi koko kisapäivän parhaaksi seuraksi.

Pirteästi paini myös vasta vuosi sitten painin aloittanut Jasper Lindqvist. Jotenkin on sellainen tuntuma, että tämä kaveri vielä nousee aika korkealle. Kehityspotentiaalia on, kuuntelee ohjeita ja painii aika kypsästi kokemukseensa nähden.

HOPEAA:
M 61kg: Akseli Erkkola
M 79kg: Suleiman Ahmadi
M 86kg: Saijad Rajai
PRONSSIA:
M 125kg: Ruben Bisi
4.  sija
M 86kg: Reza Ahmadi
5. sija
N 62kg: Aino Kuitunen
M 92kg: Jasper Lindqvis

TULOKSET